Tenemu

Despre Tenemu

Cine sunt Tenemu? Putem cu sigur să spunem cine nu sunt. Nu sunt berari din Germania sau Cehia în generația a 5-a care fac doar beri clasice europene după rețete de familie. Nu sunt experimentaliști americani cu o pasiune pentru beri intense, agresive, nestandarte. Nu sunt vinificatori care au decis să experimenteze cu malț și hamei în timpul său liber. Nici nu sunt absolvenți a oricărei instituției unde se invață de a face bere.

Sunt oameni ca tine, baieții de la cartier, cărora le place sa bea bere buna. Și ca să fii sigur la 100% că bei o bere buna și gustoasă trebuie s-o faci singur. Asta și a fost ideia inițiala când cei trei prieteni au decis sa-și facă o berărie proprie, să facă bere așa cum le place lor. Dar dacă gusturile diferă uneori, asta doar inseamnă că trebuie de experimentat și de făcut mai multe tipuri și variante de bere. Așa și s-a născut berăria Tenemu.

La evenimentul de lansare oficială vom prezenta primele trei sortimente de bere pe care le-am produs: Pale Ale, IPA și Brown Ale.

Intrarea este liberă, fiecare a două bere este gratis când plătiți pentru 2 pahare.

Produse Recente

Bere proaspătă, sortiment foarte bogat peste o suta de branduri, deservire la nivel și o atmosfera foarte placută!

Vitalii Bulgac

Bere buna. Si pe gustul tuturor!

Calin Aprodu