Lumen Craft

Despre Lumen Craft

Crama de bere situat în zona Aeroportului Internațional Chișinău, unde berea este preparată în conformitate cu rețete clasice și originale. Berea noastră, gustul și bogăția nu vă vor lăsa indiferenți, indiferent de marca pe care o încercați. Datorită utilizării ingredientelor de înaltă calitate, a echipamentelor moderne și a profesionalismului producătorilor de bere, suntem gata să încântați iubitorii de bere cu o băutură cu adevărat gustoasă și interesantă. Iată de ce fabrica de bere LumenCraft a primit titlul de cea mai bună fabrică de bere din Moldova în 2017, în conformitate cu portalul internațional de bere RateBeer

Classic Lager

Lager este un nume comun pentru numeroase sortimente de bere cu fermentație de fund (fermentație la temperatură scăzută, popularitatea leagănului fiind explicată de o aromă mai blândă, spre deosebire de ale, o durată lungă de depozitare fără gust degradant și posibilitatea transportării pe distanțe lungi.

Berea de acest tip a fost preparată mai întâi acum 500 de ani și, de atunci, a fost unul dintre cele mai populare tipuri din lume. Numele Lager provine din cuvântul german „lagern”, deoarece berea era de obicei depozitată, formată din butoaie din lemn timp de mai multe săptămâni sau mai mult.

Weiss Beer

Weiss „Grâu” – Această băutură are o spumă abundentă și o aromă foarte puternică, cu note de citrice. Are arome de banană și de cuișoare prin utilizarea unui tip unic de drojdie, care poate dezvălui adevărata natură a malțului de grâu. Conținutul de grâu în berea germană este mai mare decât în cazul belgianilor, iar producătorii germani de bere nu adaugă niciodată ierburi și mirodenii.

India Pale Ale

IPA „India Pale Ale” – indian pale pale de indian este o moștenire a Indiei fierbinte din secolul al XVIII-lea, când expatriații britanici au reamintit nostalgia despre o halbă de bere bună. Faptul este că berea obișnuită englezească a fost expusă sub soarele sudic. Apoi, un producător de bere din Londra, numit George Hodgson, fabricat la comandă Indian Light Ale (IPA), o bere capabilă să reziste unei lungi călătorii în jurul Cape of Good Hope. A reusit sa scape barba engleza de „malarie” datorita continutului mare de alcool si a adaosului unei mari cantitati de hamei – ambele aceste ingrediente au servit ca conservanti excelenti.

Produse Recente

Bere proaspătă, sortiment foarte bogat peste o suta de branduri, deservire la nivel și o atmosfera foarte placută!

Vitalii Bulgac

Bere buna. Si pe gustul tuturor!

Calin Aprodu