Litra

LITRA HEFEWEISSBIER

O bere din gîu cu adevărat bavareză însă cu suflet Moldovenesc. Acestă bere îmbină toate caracteristicile stilului hefeweissbier – aromă pronunţată de grîu, nuanţe de coajă de banană coaptă, cuişoară și flori. Se potrivește perfect cu gustări la gratar sau orice fel de cîrnăciori.

Алк/Alc./ABV – 5.2%, Экстракт/Extract/OG – 12.5%, Горечь/Unități amare/BU – 18 IBU, Стиль/Stil/Style – German Hefeweissbier, Стакан/Pahar/Glass – Weissbier, Темп./Temp./Temp. – 5-6⁰C

LITRA BOHEMIAN PILS

E mai bună ca apa pură!!! Bere creată combinind cele mai bun malţ și hamei nobil german. Acest Pils de culoare aurie, cu gust moale de malţ și bine echilibrat cu prospeţimea hameiului se potrivește perfect cu orice gustare și poate fi savurat oricînd, indiferent de dispoziţie…

Alcool – 4.7%, Extract – 11%, Unități amare – 24 IBU, Stil – Pilsner, Paharul perfect – Pilsner, Temperatura de servire – 5-6⁰C, Gustare potrivită – Salată, cîrnăciori.

LITRA PALE ALE

Prospeţimea reînvie! Stilul are rădăcini Engleze, se deosebește prin caracter intens de malţ în combinaţie cu o cantitate enormă de hamei. Trei feluri de hamei american fac această bere cu adevărat unică oferindu-i prospeţimea de greipfruit, citruși și flori. Se savurează aparte la infinit, se bea ușor, plină de gust, s-ar potrivi cu orice bucată de carne dar cel mai bină se combină cu cașcavaluri intense ca parmigiano sau dorblu.

Alcool – 5.3%, Extract – 13%, Unități amare – 35 IBU, Stil – American Pale Ale, Paharul perfect – Pint, IPA Glass, Temperatura de servire – 5-6⁰C, Gustare potrivită – Parmigiano, Dorblu, Hot pepperoni pizza, beef pepper steak.

LITRA VIENNA LAGER

Stilul de bere dispărut, care însă reînvie. Iniţial apărut în Austria, a devenit vestit prin gustul său unic de caramelă. Vienna Lager este o bere slab–amară-, în evidenţă ieșind gustul pronunţat de malţ cu nuanţe de caramelă. Fiind plină de gust, se poate savura ușor cu o gustare sau de sine stător.

Alcool – 4.7%, Extract – 11%, Unități amare – 15 IBU, Stil – Vienna Lager, Paharul perfect – Tumbler, Temperatura de servire – 5-6⁰C.

LITRA ROCKET IPA

Cea mai amara bere din Moldova! Credem că asta spune totul, însă nu vă speriați, amarul berii este foarte bine echilibrat cu nuanțele dulci de caramelă și malț astfel încît berea să fie băută ușor. Cantitatea cosmică de hamei îi oferă un post gust atît de îndelungat și puternic de parcă ar fi o explozie cînd o rachetă își ia zborul. Puteti savura această bere de sine stătător sau in acompaniment cu burger, steak, curry, sau costițe bine condimentate, iar la desert un cheesecake de citrus.

Alcool – 7.0%, Extract – 17,5%, Unități amare – 101 IBU, Stil – IPA (India Pale Ale), Paharul perfect – Pint, Temperatura de servire – 8-9⁰C.

LITRA LUCKY PORTER (Imperial Chocolate Porter)

Nu este doar un simplu Chocolate Porter, este Imperial, mai puternic, mai pronunțat, cu corpolență atît de densă că-ți aduce aminte de ciocolată neagră topită. Combinația nouă de 6 feluri de malț evidențiază mai mult gustul de ciocolată, caramel și cafea, și se balansează cu hamei nobil Englez. Se potrivește perfect cu un desert de ciocolată, steak sau cel mai bine de sine stătător iarna în fața unui cămin.

Alcool – 9.0%, Extract – 21,5%, Unități amare – 56 IBU, Stil – Imperial Porter, Paharul perfect – Pint, Temperatura de servire – 9-10⁰C.

Produse Recente

Bere proaspătă, sortiment foarte bogat peste o suta de branduri, deservire la nivel și o atmosfera foarte placută!

Vitalii Bulgac

Bere buna. Si pe gustul tuturor!

Calin Aprodu