Gotter

Gotter blondă

Bere blondă, produsă din cele mai bune soiuri de malţ şi hamei din Cehia care îi oferă un gust plăcut şi aromat de must fermentat cu o amărăciune plăcută de hamei, se serveşte uşor şi îţi potoleşte setea. Această bere se fierbe din unicul fel de malţ pe metoda veche clasică, ce predă berii saturaţie plină şi aroma completă. În situaţia în care se adaugă numai hameiul aromat Jatetkii, berea obţine un gust amar, carer este caracteristic unei beri cehe. Utilajul modern, personalul responsabil şi atitudinea grijullie la recetele tradiţionale întruchipează în berea blondă un gust excepţional. Conţinutul primar al mustului 12%, iar al alcoolului 4,5%.

Gotter Alle

Este bere tipică belgiană, care se bea uşor, moale și gustoasă de culoarea chihlimbarului. Götter Ale este o bere adevărată cu mult gust și o spumă densă albă. Ea este fabricată din orz olandez și german, hamei și drojdie englezească şi ca rezultat de multe ori berea are un gust „de fructe citrice”.
În băutură este prezentă amărăciunea, dar nu ca factor dominant. Pentru că berea nu este prea alcoolică (conform spuselor belgienilor), aceasta poate fi consumată în orice timp al zilei. 
Încercați Götter Ale și veţi primi o mare parte din gustul şi aroma florilor.
Conţinutul primar al malţului 13,5%, iar al alcoolului 4,7%/vol.

Gotter Psenicnoe Prima bere de grâu din Moldova

Bere din grâu – blondă, bere cu un aspect Itens (nefiltrat), cu respectarea tehnologiei bavareze fabricate din grâu și malț de orz. Adaosul malțului de grâu conferă băuturii o nuanţă strălucitoare, răcoritoare, precum și cromatică aurie a chihlimbarului. Un loc important îl reprezintă şi ingredientele ce sunt apa potabilă purificată, cele două tipuri de hamei și utilizarea soiurilor speciale de drojdii.
O halbă de Gottёr Psenicinoe mereu se va evidenţia prin gustul său profund şi aroma sa savuroasă a berii proaspete având toate caracteristicele unei beri de calitate precum şi spumă densă. Conținutul primar al mustului 15% iar al alcoolului 5,8%/vol.

Gotter Brună

Producătorul autohton de bere Gotter vă propune una din cele mai aşteptate tipuri de beri. Berea brună GOTTER se produce conform tradiţiilor seculare de fierbere a berii. Combinaţia a trei tipuri de malţ, aromei hameiului şi drojdiei speciale predau berii brune un gust bogat şi balansat cu aromă de caramelă.
Conţinutul primar al mustului 13%, iar al alcoolului 4,4,% vol.

Produse Recente

Bere proaspătă, sortiment foarte bogat peste o suta de branduri, deservire la nivel și o atmosfera foarte placută!

Vitalii Bulgac

Bere buna. Si pe gustul tuturor!

Calin Aprodu