Beermaster

BEERMASTER Moldavian Liberty Ale

MOLDAVIAN LIBERTY ALE este un ale creat cu multă măiestrie și dedicat sărbătoririi celei de-a 26-a aniversări a Independenţei ţării noastre.
La producerea berii “MOLDAVIAN LIBERTY ALE” am îmbinat cu succes 2 tipuri de malt: malţ de orz blond şi cel mai bun malţ caramel de producere germană. În reţeta berii sunt prezente 6 soiuri de hamei cultivat în Statele Unite ale Americii. Fiecare din aceste soiuri de hamei redă berii un gust special şi o aromă unică, iar împreună această compoziţie, îmbinîndu-se într-un buchet deosebit, conferă berii un caracter pe cât de complex pe atât de original, în care se pot regăsi nuanţe tropice de ananas, papaia şi mango şi nuanţe citrice: de portocală şi lime.

BEERMASTER IPA

Un hamei bun face un IPA bun!
Avînd o mare dragoste și pasiune față de hamei, am făurit această bere de tip IPA. Istoric vorbind, India Pale Ale a apărut în secolul XVIII cînd berarii englezi au început să exporte bere în India. Stilul ăsta era mult mai bogat în hamei și mai puternic alcoolizat ca să reziste călătoriei lungi ce dura în medie 4-5 luni(hameiul acționează ca un conservant natural). BEERMASTER IPA se prepară cu un adaos generos de hamei în timpul fierberii și la sfârșitul fermentației. Rezultatul este un India Pale Ale cu un caracter îndrăzneț și puternic de hamei ales ce ne incită simțurile cu gustul generos ușor picant, fructat cu o ușoară amărăciune la final ce desăvîrșește această bere extraordinar de băubilă și complexă. Este o bere blondă în stilul berilor Americane(Session IPA), cu o culoare aurie și gust foarte plăcut de hamei aromat. Aroma este fructată și cu tente de caramel, fructe și flori.

BEERMASTER 110 Ale Malț și Hamei

Tot ce-i genial e simplu! MALȚ și HAMEI – două ingrediente pure, esențiale. În urma cercetării rețetelor noastre istorice, am creat această bere de tip ale pentru a celebra aniversarea 110 de la fondarea berăriei noastre de către un producător german (1906). Am folosit doar malț obţinut din boabe de orz, grijuliu cultivate sub razele soarelui fierbinte, și cele mai nobile şi fine soiuri de hamei, pentru a oferi berii un caracter inconfundabil și o aromă desăvîrșită.
Este o bere blondă, în stilul berilor Americane, cu o culoare aurie și gust foarte plaăcut. Aroma este fructată și cu tente de caramel.

BEERMASTER GOLDEN LAGER

Berea de tip lager în stil Helles si-a făcut apariția în jurul Munchenului la sfîrșitul sec. al XIX-lea. Berarii bavarezi au creat această bere pentru a concura cu Pilsnerul ceh extrem de popular la acea vreme. Este o bere blondă, nepasteurizată cu aromă fină de hamei aromat, nobil, moale și proaspată in același timp, creată doar din patru ingrediente: apă, malț din orz, hamei și drojdie de bere. Uneori denumită „München Helles Lager”, această bere clasică cu spumă densă și aromă puternică, avînd o culoare aurie izbitoare. Este produsă cu cel mai renumit hamei din Germania – HAMEI DE TETTNANG care se evidențiază foarte bine prin note fine aromatice. Se potrivește cel mai bine cu friptură de porc sau vițel, cu șnițel sau cu Bratwurst.

BEERMASTER Dark Lager

Berea originală BEERMASTER Dark Lager își primește culoarea aurie inchisă precum și consistența corpolentă din procesul de fabricare a berii lager cu malț caramel de culoare închisă din orz de calitate. Are un gust bogat de malț caramel, combinat cu o aromă de hamei pronunțată însă în același timp și delicată. De asemenea, gustul este amărui moderat, fără să persiste.
Aftertaste-ul este unul echilibrat – între gustul de malț caramel și cel de hamei.

BEERMASTER Unfiltered Bavarian Style

Bere artizanală de la cea mai veche berărie din nordul Moldovei. Bere nefiltrată, nepasteurizată în stilul München Lager Keller bier. Munchen este una din cele mai majore capitale ale berii europene. Preparată conform Legii Purității Germane „Reinheitsgebot» din 1516,
BEERMASTER UNFILTERED Bavarian Style este o bere extraordinară, îmbogățită cu tipuri unice de drojdie de bere bavareză atent cultivate. Ultima etapă de fermentare a berii are loc în butoi pentru a desăvîrși aroma delicioasă și aspectul tulbure al acesteia. Maturată în pivnițe timp de mai multe săptămîni sau chiar luni, această bere deosebită este cu adevărat naturală. Deasemenea, reprezintă o sursă de vitamina B, oligoelemente și biocatalizatori. Se combină bine cu pește, scoici, carne albă și preparate asiatice.

BEERMASTER Оаked Ale

Beermaster Oked Ale este o bere „agresivă” în sensul bun al cuvîntului. Ar putea să nu vă placă. Pretindeți că aveți gust, rafinament să apreciați o bere de o asemenea calitate?
Atunci e jos pălăria!
Berea păstrată în butoaie de stejar este foarte apreciată în Cehia, Marea Britanie, Germania şi Statele Unite ale Americii. Cei mai avani împătimiţi de bere caută calitatea ce reflectă o îmbinare individuală de gusturi. Pentru producerea unor tipuri individuale de bere, trebuie să avem fabrici mici. În lume sunt multe fabrici de bere cu un imens potenţial de producere automatizată, dar există şi fabrici locale unde lucrează buni profesionişti care urmăresc personal întregul proces de fabricare. Trăsătura distinctivă a BERII DIN BUTOI DE STEJAR constă în faptul că ea se produce, ca şi în multe fabrici locale din Cehia, în conformitate cu cerinţele impuse de întreprinderile producătoare mici. Gustul ei special, uşor de depistat, şi aroma-i de stejar, obţinute în procesul de maturare a berii tinere ce durează aproximativ şase săptămîni în butoaie de stejar – în aceasta este, fără îndoială, victoria experimentatului meşter asupra tehnologiilor industriale automatizate.

BEERMASTER Natur Radler

BEERMASTER Natur Radler este o combinație clasică a berii naturale blonde BEERMASTER Golden Lager și a sucului natural de lămâie.
Radler este cel mai tradițional și popular cocktail german de bere. Legenda populară spune că Radler a fost inventat în 1922, de către stăpînul hanului „Kugler Alm” Franz Xaver Kugler din localitatea Oberhaching, în apropierea orașului Munchen. Conform legendei, pentru a potoli setea mulțimii, printre care erau și mulți bicicliști, Franz Kugler a amestecat limonada cu berea rămasă. Combinația berii amare și aromei de fructe le-a plăcut vizitatorilor, iar băutura a devenit în scurt timp populară.

Produse Recente

Bere proaspătă, sortiment foarte bogat peste o suta de branduri, deservire la nivel și o atmosfera foarte placută!

Vitalii Bulgac

Bere buna. Si pe gustul tuturor!

Calin Aprodu